11074 Inno Chlor-M Extra (Tf-Klór M)) 5l fert.hat. kézi mosogató(régi név:Chlor Sept fertőtlenítő hatású általános tisztítószer (5L))

Raktáron: 2 db
11074 Inno Chlor-M Extra (Tf-Klór M)) 5l fert.hat. kézi mosogató(régi név:Chlor Sept fertőtlenítő hatású általános tisztítószer (5L))
Márka
Innoveng
db/karton
1
9 470 Ft (nettó: 7 457 Ft) db
Egységár: 1 894 Ft (nettó: 1 491 Ft) liter
A termék vásárlása utáni jóváírt összeg (2%): 189 Ft

- 5 L
- Folyékony halmazállapotú
- lúgos kémhatású koncentrátum
- aktív klórt tartalmazó
- általánosan felhasználható
- kombinált tisztító-fertőtlenítőszer 
- Biztonságtechnikai adatlap

Részletek

Kombinált tisztító-fertőtlenítőszer koncentrátum, speciális tenzid keverékkel, jó nedvesítő hatással

Felhasználási terület:
Foglalkozásszerű felhasználálsra készül. Széles körben alkalmazható szer. Az élelmezési ipar, vendéglátóipar területén, mezőgazdasági és egyéb üzemekben, kórházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsírszennyeződés és egyéb szennyeződés mellet erőteljes fertőtlenítésre van szükség.

Az alkalmazás módja:
A szerből el kell készíteni a megfelelő higítást, a kimért koncentrátumot az előkészített vízbe kell önteni és keveréssel homogenizálni. A higítás gépi úton is elvégezhető, célszerű hideg vagy langyos vízben végezni, mert a forró oldatból a hatóanyag kellemetlen, szúrós szagú gőze ingerlő hatású és az aktív tartalom is csökken. A tisztítandó tárgyat bele kell meríteni az oldatba, vagy az oldatot kell a tisztítandó tárgy felületére juttatni és a szükséges hatásidő elteltével a tisztítószer maradékát vizes öblítéssel eltávolítani. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.

OÉTI: 2334/2009

 

Adatok
Felhasználási terület
Fertőtlenítés
Azonosító
11074
Cikkszám
11074
Tömeg
5,3 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!