Tork ipari papírtörlők

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ipari papírtörlők minden fajta oldószeres tisztításhoz 

Tork ipari papírtörlők használatával sok drága oldószert spórol meg rendkívül jó nedvszívó, és tartó tulajdonságának köszönhetően. Többször felhasználható, mivel nem csak szárazon, de nedvesen is erősek a textílhatású ipari törlők. 

Ipari törlőkendők speciális területre

Tork ipari papírtörlők használhatóak finommechanikai törlésre ESD területen is. Szöszmentesek, nagy és gyors nedvszívó kapacitással rendelkeznek. Olyan helyre ajánljuk ahol precíz műveleteket kell végrehajtani. 

Szöszmentes ipari papírtörlők autópolírozáshoz, és szilikon eltávolításhoz

Tork ipari papírtörlőkkel az autóiparban előforduló összes tőrlési igényét ki tudja elégíteni. Legyen szó szöszmentes polírozásról, szilikonmentesítésről, zsír, és nedvesség eltávolításról. A kifejlesztett technológiának köszönhetően a törlő papír szerkezete strapabíró, többször os felhasználhatóvá teszi. Próbálja ki Ön is! 

Ipari törlőpapírok általános területre

Hatékony tisztításhoz, és törléshez a legjobbak a 3 rétegű ipari papírtörlők. Gazdaságosak, mivel kevesebbet kell használni belőle. Általános tisztításhoz megfelelőek a 2 rétegű ipari papírtörlők. Nedvszívó kapacitásuk jobb , textílhatású erős papírtörlőkhöz képes olcsóbbak. 

Ipari papírtörlő

Tork ipari törlőpapírNon-Woven textílhatású törlő Bérelt, tisztított textíl Géprongy Tork ipari törlőpapír2 rétegű papír
 Tartósság, ismételt használhatóság:

közepes gyenge
 Nedvszívás mennyisége:
közepes rossz kíválló
 Nedvszívás sebessége:
kíválló
gyenge rossz
 Szöszölés:
nincs

nincs
van jelentős
 Kivonható anyagok a termékben:
nincs
van van
nincs
 A vevő tudja hogy mit kap:
igen
nem nem
igen
 Higiénia, fertőzés veszély:
nincs
közepes van
nincs

 

Tork törlőpapírok előnyei:

- kevesebb vegyszer felhasználás
- kevesebb veszélyes hulladék
- hatékony törlés