Vendéglátás

A legjobb vendég a törzsvendég. A törzsvendégek számának megnövelése érdekében egy étteremnek nem elég csupán teljesítenie az elvárásokat: meg is kell haladnia őket. Nem ritkaság, hogy egy éttermet a részletek emelnek ki versenytársai közül. A részletekre való odafigyelés érdekében pedig az éttermi személyzetnek mindig egy lépéssel előbbre kell járnia. 

A vendéglátóipari szakemberek visszajelzéseit meghallgatva a Tork úgy alakítja szolgáltatásait és termékeit, hogy megfeleljenek a vendégek igényeinek. Jól tudjuk, hogy a javuló vendégélmény, a működéshez szükséges higiéniai eljárások és az optimális hatékonyság feltételeinek megteremtéséhez szükséges feladatok plusz terheléssel járnak. Nálunk olyan tartalmakat és megoldásokat talál, amelyek segítségével Ön és dolgozói fenn tudják tartani a higiénia szintjét, hatékonyabban végezhetik munkájukat, és kiszolgálhatják az elégedett törzsvendégeket.

Gyakori éttermi időcsapdák és megelőzésük

A napi működés során ügyfeleink gyakran panaszkodnak olyan időcsapdákról, amelyeket egyszerű megelőzni. Ha végigtekint a saját éttermén, előfordulhat, hogy egy-kettővel Ön is találkozik közülük.